Maskiner · Symaskin

Fix med symaskin

Jag köpte nyligen en gammal Husqvarna 2000 av modell 6010. Sömbildaren satt fast på baksidan och fast satt även sömväljaren på framsidan. Efter mycket tålamod, värme och lite våld fick jag till slut lös sömbildaren. Det visade sig att kamsatsen, delen där sömväljaren fästs, hade spruckit. Det är tydligen ett vanligt fel på dessa gamla maskiner och kamsatsen finns som reservdel relativt enkelt att få tag i. Nu inväntar jag att den dyker upp på posten, så att jag kan montera ihop den. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s