Maskiner · Spånad · Ull

Handspunnet finullgarn

Jag har skaffat en spinnrock. Den är i fint skick och det följde med tre spolar. Det i kombination med ett bra pris gjorde att jag slog till.

Jag har börjat testa den i små trevande försök. Nu i helgen har jag spunnit mina första härvor, en turkos merino, från en köpt, färgad ull. Samt en i svart finull som jag har kardat själv. Den ullen är tvättad en gång, men fortfarande lite fet, vilket gjorde den fantastiskt lättspunnen för en nybörjare som jag. Nu måste jag bara vila mina stackars skavda händer, sedan ska jag ge mig på att spinna en hel koftmängd av den ullen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s